Afdelinger

Nicholai i Hadsten:

Nicholai er medindehaver af Foldby Autoteknik i Hadsten, og fungere som daglig leder/værkfører. Han er bosiddende i Hadsten sammen med sin kone og barn. Han har altid haft stor interesse for mekanik, og har arbejdet i autobranchen siden han var 16 år gammel.

Nicholai er udlært automekaniker på et frit autoværksted hvor de var specialister i Volvo. Efter 9 gode og lærerige år skiftede han til Foldby Autoteknik, hvor han var med til at starte Hadsten afdelingen op.

Nicholai brænder for at yde den bedste service, og hjælpe vores kunder hurtigt ud at køre igen. Nicholai er løbende på efteruddannelse, og er bl.a. uddannet Autoteknikker.

Morten Dam i Hammel:

Morten er medindehaver af Foldby Autoteknik i Hammel, og fungere som daglig leder/værkfører. Han er bosiddende i Grundfør sammen med sin kone og 2 børn. Morten er opvokset i Hammel og har bl.a. spillet fodbold i HGF i mange år. Han har arbejdet i autobranchen siden 2002.

Morten er udlært automekaniker ved E.J. Biler i Hammel i 2007, og har sidenhen arbejdet ved flere frie værksteder i Hammel. Morten er uddannet Autoteknikker i 2014, og har efterfølgende været på mange kompetencegivende kurser indenfor bilverdenen. Dette har givet en stor viden og erfaring indenfor dybdegående fejlsøgning på alle bilens systemer.

Morten har arbejdet ved Match Biler som er autoriseret Mazda og Hyundai værksted, og bestod bl.a. Mazda Master Techician uddannelsen. Efterfølgende arbejdede han ved Sondrup Bilcenter som forhandler Dacia, Renault, Volvo og Nissan. Her bestod han Nissan Master Techician uddannelsen.

Morten brænder for at levere den højeste kvalitet, og skabe tillid ved at en aftale er en aftale.

Morten i Foldby:

Morten er indehaver af Foldby Autoteknik i Foldby, og medindehaver i Hammel og Hadsten og Voldum. Morten bor i Haldum med sin kæreste og barn. Morten er opvokset i Søften.

Morten er udlært automekaniker på et frit værksted i 2007, og har efterfølgende uddannet Autoteknolog.

Morten har arbejdet som Teknisk Rådgiver ved Peugeot og som Teknikker ved BMW og MINI.

Morten startede Foldby Autoteknik i 2015, og brænder for at gøre livet som bilejer nemmere. Morten sætter en ære i at have de dygtigste medarbejdere som løbende efteruddannes så de hurtigt og præcist kan finde alle fejl på bilens systemer.

Mads i Voldum:

Mads er medindehaver af Foldby Autoteknik i Voldum, og fungere som Daglig leder/Værkfører. Han er bosiddende i Hadsten med sin kone og barn. Mads bruger ufattelig mange timer på mekanik, da han i sin fri tid også er mekanikker på en bil i den største danske motorsportsserie TCR Danmark. Derudover underviser han også i Gokart og Roadrace hos Favrskov Ungdomsskole.

Mads er udlært hos Automester i Hinnerup, hvor han efter 8 år skiftede til Foldby Autoteknik og har været med til at starte Voldum afdelingen op.

Mads brænder for at give en god oplevelse, skabe tillid og opbygge loyalitet blandt lokale og udefra kommende kunder.

Få et eftersyn hos et pålideligt bilværksted

Kom de små bilproblemer i opløbet, før de bliver til store reparationer, med et serviceeftersyn hos et pålideligt bilværksted. Du kan få et kvalitetstjek på et af vores fire bilværksteder i henholdsvis Hammel, Voldum, Hadsten og Foldby.

Læs mere

Når du kommer til et af vores bilværksteder for at få et serviceeftersyn, kan du altid regne med en service i højeste kvalitet. Det er vores mål at hjælpe dig med at holde din bil i topform, men vi ved, at det kan være svært at gøre, hvis du ikke ved, hvad der foregår under motorhjelmen. Med vores serviceeftersyn sørger vi for, at intet forbliver et mysterium!  

Under dit eftersyn på vores bilværksted, vil en kyndig autotekniker visuelt undersøge dine dæk, væskeniveauer, remme, lygter, vinduesviskere, batteri, slanger og meget mere. De vil holde øje med eventuelle eksisterende eller kommende problemer, så du enten kan få dem løst på stedet eller begynde at budgettere med en vigtig reparation i den nærmeste fremtid. Ved at fange potentielle problemer tidligt, vil et bilsyn ikke kun spare dig tid, penge og hovedpine. Det vil også forlænge dit køretøjs levetid.

Vi er forpligtet til at sørge for din bils sundhed, og den sundhed begynder med ekspertbilinspektioner på vores bilværksted. Så har du brug for et pålideligt autoværksted, så besøg et af vores fire bilværksteder. 

Dit lokale bilværksted i Midtjylland og omegn

Som et lokalt ejet og drevet bilværksted med fuld service i Midtjylland og omegn, kan vi håndtere enhver opgave af enhver størrelse effektivt og til overkommelige priser. Vi er forpligtet til kundetilfredshed, og stræber efter at være dit første valg, når du skal vælge et bilværksted til autoreparation. Ud over de sædvanlige reparationer tilbyder vi også forebyggende eller fabriksanbefalet vedligeholdelse.

Du kan nemt og bekvemt booke en tid til et tjek hos et af vores fire bilværksteder. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på et eftersyn. Vi glæder os til at servicere dig og din bil.

Et bilværksted med sans for kvalitet

Når du leder efter et bilværksted i Midtjylland og omegn, finder du ikke et bedre værksted end Foldby Autoteknik. Vores autoteknikere er i topklasse og stræber efter at give dig og din bil den bedst mulige serviceoplevelse.

Vi er så overbeviste om, at du vil blive så tilfreds med vores arbejde, at vi tilbyder en servicegaranti på alt vores arbejde på vores bilværksted. Vores erfarne, kyndige og venlige teknikere er også kvalificerede til at udføre vedligeholdelse på din bil uden at ophæve nogen garantier. Det betyder, at du kan få kvalitetsautoreparationer af høj kvalitet til overkommelige priser på vores bilværksted.

 

Åbningstider

Mandag: 07:30 -16:30
Tirsdag: 07:30 -16:30
Onsdag: 07:30 -16:30
Torsdag: 07:30 -16:30
Fredag:  07:30 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Hos Foldby Autoteknik Aps, møder du et moderne bilværksted med et veluddannet personale. Vi sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du kan komme hurtig ud at køre igen.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk

Følg os på facebook

© Copyright – Foldy-autoteknik.dk