Afdelinger

Nicholai i Hadsten:

Nicholai er medindehaver af Foldby Autoteknik i Hadsten, og fungere som daglig leder/værkfører. Han er bosiddende i Hadsten sammen med sin kæreste (kommende kone) og barn. Han har altid haft stor interesse for mekanik, og har arbejdet i autobranchen siden han var 16 år gammel.

Nicholai er udlært automekaniker på et frit autoværksted hvor de var specialister i Volvo. Efter 9 gode og lærerige år skiftede han til Foldby Autoteknik, hvor han var med til at starte Hadsten afdelingen op.

Nicholai brænder for at yde den bedste service, og hjælpe vores kunder hurtigt ud at køre igen. Nicholai er løbende på efteruddannelse, og er bl.a. uddannet Autoteknikker.

 

Morten Dam i Hammel:

Morten er medindehaver af Foldby Autoteknik i Hammel, og fungere som daglig leder/værkfører. Han er bosiddende i Grundfør sammen med sin kone og 2 børn. Morten er opvokset i Hammel og har bl.a. spillet fodbold i HGF i mange år. Han har arbejdet i autobranchen siden 2002.

Morten er udlært automekaniker ved E.J. Biler i Hammel i 2007, og har sidenhen arbejdet ved flere frie værksteder i Hammel. Morten er uddannet Autoteknikker i 2014, og har efterfølgende været på mange kompetencegivende kurser indenfor bilverdenen. Dette har givet en stor viden og erfaring indenfor dybdegående fejlsøgning på alle bilens systemer.

Morten har arbejdet ved Match Biler som er autoriseret Mazda og Hyundai værksted, og bestod bl.a. Mazda Master Techician uddannelsen. Efterfølgende arbejdede han ved Sondrup Bilcenter som forhandler Dacia, Renault, Volvo og Nissan. Her bestod han Nissan Master Techician uddannelsen.

Morten brænder for at levere den højeste kvalitet, og skabe tillid ved at en aftale er en aftale.

 

Morten i Foldby:

Morten er indehaver af Foldby Autoteknik i Foldby, og medindehaver i Hammel og Hadsten. Morten bor i Haldum med sin kæreste og barn. Morten er opvokset i Søften.

Morten er udlært automekaniker på et frit værksted i 2007, og har efterfølgende uddannet Autoteknolog.

Morten har arbejdet som Teknisk Rådgiver ved Peugeot og som Teknikker ved BMW og MINI.

Morten startede Foldby Autoteknik i 2015, og brænder for at gære livet som bilejer nemmere. Morten sætter en ære i at have de dygtigste medarbejdere som løbende efteruddannes så de hurtigt og præcist kan finde alle fejl på bilens systemer.