Værksted i Hammel

Autoværksted Hammel

Morten Dam i Hammel:

Morten er medindehaver af Foldby Autoteknik i Hammel, og fungere som daglig leder/værkfører. Han er bosiddende i Grundfør sammen med sin kone og 2 børn. Morten er opvokset i Hammel og har bl.a. spillet fodbold i HGF i mange år. Han har arbejdet i autobranchen siden 2002.

Morten er udlært automekaniker ved E.J. Biler i Hammel i 2007, og har sidenhen arbejdet ved flere frie værksteder i Hammel. Morten er uddannet Autoteknikker i 2014, og har efterfølgende været på mange kompetencegivende kurser indenfor bilverdenen. Dette har givet en stor viden og erfaring indenfor dybdegående fejlsøgning på alle bilens systemer.

Morten har arbejdet ved Match Biler som er autoriseret Mazda og Hyundai værksted, og bestod bl.a. Mazda Master Techician uddannelsen. Efterfølgende arbejdede han ved Sondrup Bilcenter som forhandler Dacia, Renault, Volvo og Nissan. Her bestod han Nissan Master Techician uddannelsen.

Morten brænder for at levere den højeste kvalitet, og skabe tillid ved at en aftale er en aftale.

Kontaktinfo

Englandsvej 1
8450 Hammel
Email: hammel@foldby-autoteknik.dk
Tlf.: 86 96 90 00
CVR nr.: 41967862

Vi udfører alle former for service til din bil. Tag kontakt til os hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker til netop dit behov

Medarbejdere

Hammel afdeling

Autoværksted Hammel

Morten Dam Christoffersen

Indehaver

Autoværksted Hammel

Mads Møller-Christoffersen

Tekniker

Autoværksted Hammel

Kristian Lausen

Tekniker

Johan Andersen

Lærling

Topmoderne autoværksted i Hammel

Hvad end du har brug for et serviceeftersyn eller en udskiftning af dæk og fælge, så står vores automekanikere på vores autoværksted i Hammel klar til, at tage godt imod dig og din bil.

Læs mere

Foldby Autoteknik i Hammel, er et full-service autoværksted, som udfører alle slags reparationer på din bil, uanset mærket. Hos Foldby i Hammel lægger vi stor vægt på at give dig den bedste oplevelse og service i højeste kvalitet. Vi vil nemlig gerne være dit trofaste autoværksted i Hammel.

Vores moderne autoværksted gør, at vi hurtigere og mere effektivt kan finde frem til fejlen på din bil. For at kunne give dig den bedste service og oplevelse, sender vi løbende alle vores mekanikere på efteruddannelse og kurser, så de altid er opdateret på de nye trends og tendenser. På den måde kan vi altid opretholde en god service i høj kvalitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller høre mere om vores forskellige services. Ring på telefonen +45 61 10 11 45 eller benyt vores online booking.

 

Hvorfor skal du vælge vores autoværksted i Hammel?

Uanset hvilken en af Foldby Autotekniks værksteder, du vælger, så kan du altid regne med den samme høje kvalitet hver gang. Når du vælger vores værksted i Hammel, så vælger du troværdige mekanikere, der er veluddannet og kompetente til at kunne servicere din bil helt korrekt ved første besøg.

På autoværkstedet i Hammel sørger vi for, at din bil er godt klædt på til vejene i alle sæsoner. Vil du også have den bedste køreglæde, så sving forbi vores værksted i Hammel og få et serviceeftersyn eller en bilreparation. Vi står altid klar til at hjælpe dig og din bil.

 

 

Få tjekket din aircondition på autoværkstedet i Hammel 

Husker du at få tjekket din aircondition? Og vidste du at dit aircondition anlæg mister sit kølemiddel? Glemmer du at få tjekket din aircondition, kan det lede til nedsat kølevene og i værste fald forsvinde.

Derfor anbefaler vi, at du regelmæssigt får et aircondition tjek på vores autoværksted i Hammel. Med et regelmæssigt tjek af din aircondition kan du undgå en nedsat køleevne. Vi anbefaler, at du, som minimum får tjekket din aircondition hvert andet år.

Når du får et aircondition tjek på vores værksted i Hammel, skifter vi også væsken, så der ikke bliver dannet bakterier i dit anlæg. Er det tid til et tjek? Så sving forbi vores værksted i Hammel. Vi står altid klar til at holde dig kølig.

Find din lokale automekaniker i Hammel, Hinnerup, Hadsten eller i Voldum

Åbningstider

Mandag: 07:30 -16:30
Tirsdag: 07:30 -16:30
Onsdag: 07:30 -16:30
Torsdag: 07:30 -16:30
Fredag:  07:30 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Hos Foldby Autoteknik Aps, møder du et moderne bilværksted med et veluddannet personale. Vi sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du kan komme hurtig ud at køre igen.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk

Følg os på facebook

© Copyright – Foldy-autoteknik.dk | Webdesign af I-Vækst