Værksted i Hammel

Morten Dam i Hammel:

Morten er medindehaver af Foldby Autoteknik i Hammel, og fungere som daglig leder/værkfører. Han er bosiddende i Grundfør sammen med sin kone og 2 børn. Morten er opvokset i Hammel og har bl.a. spillet fodbold i HGF i mange år. Han har arbejdet i autobranchen siden 2002.

Morten er udlært automekaniker ved E.J. Biler i Hammel i 2007, og har sidenhen arbejdet ved flere frie værksteder i Hammel. Morten er uddannet Autoteknikker i 2014, og har efterfølgende været på mange kompetencegivende kurser indenfor bilverdenen. Dette har givet en stor viden og erfaring indenfor dybdegående fejlsøgning på alle bilens systemer.

Morten har arbejdet ved Match Biler som er autoriseret Mazda og Hyundai værksted, og bestod bl.a. Mazda Master Techician uddannelsen. Efterfølgende arbejdede han ved Sondrup Bilcenter som forhandler Dacia, Renault, Volvo og Nissan. Her bestod han Nissan Master Techician uddannelsen.

Morten brænder for at levere den højeste kvalitet, og skabe tillid ved at en aftale er en aftale.

Kontaktinfo

Englandsvej 1
8450 Hammel
Email: hammel@foldby-autoteknik.dk
Tlf.: 86 96 90 00
CVR nr.: 41967862

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module.

Medarbejdere

Foldby

Morten Dam Christoffersen

Indehaver

Mads Møller-Christoffersen

Tekniker

Kristian Lausen

Tekniker

Få et eftersyn hos et pålideligt bilværksted

Kom de små bilproblemer i opløbet, før de bliver til store reparationer, med et serviceeftersyn hos et pålideligt bilværksted. Du kan få et kvalitetstjek på et af vores fire bilværksteder i henholdsvis Hammel, Voldum, Hadsten og Foldby.

Læs mere

Når du kommer til et af vores bilværksteder for at få et serviceeftersyn, kan du altid regne med en service i højeste kvalitet. Det er vores mål at hjælpe dig med at holde din bil i topform, men vi ved, at det kan være svært at gøre, hvis du ikke ved, hvad der foregår under motorhjelmen. Med vores serviceeftersyn sørger vi for, at intet forbliver et mysterium!  

Under dit eftersyn på vores bilværksted, vil en kyndig autotekniker visuelt undersøge dine dæk, væskeniveauer, remme, lygter, vinduesviskere, batteri, slanger og meget mere. De vil holde øje med eventuelle eksisterende eller kommende problemer, så du enten kan få dem løst på stedet eller begynde at budgettere med en vigtig reparation i den nærmeste fremtid. Ved at fange potentielle problemer tidligt, vil et bilsyn ikke kun spare dig tid, penge og hovedpine. Det vil også forlænge dit køretøjs levetid.

Vi er forpligtet til at sørge for din bils sundhed, og den sundhed begynder med ekspertbilinspektioner på vores bilværksted. Så har du brug for et pålideligt autoværksted, så besøg et af vores fire bilværksteder. 

Dit lokale bilværksted i Midtjylland og omegn

Som et lokalt ejet og drevet bilværksted med fuld service i Midtjylland og omegn, kan vi håndtere enhver opgave af enhver størrelse effektivt og til overkommelige priser. Vi er forpligtet til kundetilfredshed, og stræber efter at være dit første valg, når du skal vælge et bilværksted til autoreparation. Ud over de sædvanlige reparationer tilbyder vi også forebyggende eller fabriksanbefalet vedligeholdelse.

Du kan nemt og bekvemt booke en tid til et tjek hos et af vores fire bilværksteder. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på et eftersyn. Vi glæder os til at servicere dig og din bil.

Et bilværksted med sans for kvalitet

Når du leder efter et bilværksted i Midtjylland og omegn, finder du ikke et bedre værksted end Foldby Autoteknik. Vores autoteknikere er i topklasse og stræber efter at give dig og din bil den bedst mulige serviceoplevelse.

Vi er så overbeviste om, at du vil blive så tilfreds med vores arbejde, at vi tilbyder en servicegaranti på alt vores arbejde på vores bilværksted. Vores erfarne, kyndige og venlige teknikere er også kvalificerede til at udføre vedligeholdelse på din bil uden at ophæve nogen garantier. Det betyder, at du kan få kvalitetsautoreparationer af høj kvalitet til overkommelige priser på vores bilværksted.

 

Åbningstider

Mandag: 07:30 -16:30
Tirsdag: 07:30 -16:30
Onsdag: 07:30 -16:30
Torsdag: 07:30 -16:30
Fredag:  07:30 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Hos Foldby Autoteknik Aps, møder du et moderne bilværksted med et veluddannet personale. Vi sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du kan komme hurtig ud at køre igen.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk

Følg os på facebook

© Copyright – Foldy-autoteknik.dk