Erhverv

Vi servicerer ikke kun biler, for Hr. og Fru. Jensen

Driver du firma, og er interesseret i, at finde et værksted som du altid kan regne med, kan træde til og komme dig til assistance når behovet opstår, er du altid velkommen til at tage kontakt til os, og tage en snak omkring dine fremtidsmuligheder.

Vi udfører professionel flådestyring til erhvervsbiler, via Au2Cloud, hvor vi løbende overvåger bilen, mht service og fejlkoder. Så kan du fokusere på, at gøre hvad du gør bedst og drive din forretning, mens at vi løbende sørger for, at holde dig opdateret, når det igen er tid til, at få bilen til service. Flådestyring kan også bruges til mange andre ting og I er meget velkommen til at kontakte os på 8696 9000 og høre mere om det

Tag kontakt til os på tlf. eller via kontaktformularen og lad os tage en snak omkring potentielt fremtidigt samarbejde. Du er selvfølgelig også som alle andre, velkommen til at ringe, hvis du har et behov lige nu og her, som skal løses.

Book en tid

Vælg afdeling

Åbningstider

Mandag: 07:30 -16:30
Tirsdag: 07:30 -16:30
Onsdag: 07:30 -16:30
Torsdag: 07:30 -16:30
Fredag:  07:30 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Hos Foldby Autoteknik Aps, møder du et moderne bilværksted med et veluddannet personale. Vi sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du kan komme hurtig ud at køre igen.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk

Følg os på facebook

© Copyright – Foldy-autoteknik.dk | Webdesign af I-Vækst