Om os

Foldby Autoteknik
– Dit værksted i midtjylland og omegn

Mit mål er, at du som kunde hos Foldby Autoteknik skal have den ekstra service og opmærksomhed, der skal til for at gøre din tilværelse som bilejer lidt nemmere. Derfor vil jeg personligt gøre en seriøs indsats for at være din betroede lokale partner og altid holde din bil kørende!

For mig betyder det noget:

 • At alle mine kunder føler de har haft en god oplevelse når de forlader værkstedet
 • At mine kunder lynhurtigt er på vejen igen
 • At yde mit ypperste ved enhver reparation
 • At rådgive og vejlede kunden korrekt hver eneste gang
 • At mine kunder er trygge ved at aflevere deres bil i mine hænder
 • At vi går meget op i at støtte lokalt
 • Altid give en fair og konkurrencedygtig pris – Det skal ikke være dyrere at handle lokalt

Min drøm om at blive selvstændig automekaniker og starte mit eget værksted spirede allerede da jeg kom i lære på et lille autoværksted, hvor vi reparerede alle bilmærker. Det alsidige arbejde tiltalte mig, og jeg mærkede også at især kundekontakten, og de relationer der fulgte med, var det jeg brændte for.

 

Jeg læste derfor til Autoteknolog på Viborg Erhvervsakademi. Her undervises i en række forskellige fag, som tilsammen giver en bred forståelse for optimering af driften af et autoværksted, samt et super indblik i vigtigheden af god kundeservice.

 

Derudover har jeg erfaring fra:

 • Teknisk Rådgivning hos Peugeot Risskov (2010-2014) herunder bestået Peugeots interne uddannelse som Teknisk Rådgiver
 • Uddannet hos Peugeot til at servicere El-biler
 • Mekaniker hos Bayern Autogroup
 • BMW og MINI
 • Deltaget i opstarten af værkstedet i deres nye bilhus i Tilst

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen på vores værksted.
Mvh. Morten Anthonsen.

Autoværksted
Kåret til “Året Værksted 20/21”

Top moderne autoværksted

I gamle dage var bilbranchen og et autoværksted meget enklere. Mekanisk set var biler langt mindre komplekse, nemmere at reparere, og de fleste reparationer kunne klares med grundlæggende hånd- og luftværktøj. De fleste forventede at autoværkstederne havde værktøjer til at reparere de typer køretøjer, som autoværkstedet servicerede.

Læs mere

Værktøj var en personlig ting, ligesom en forlængelse af en selv, en handske eller en sko. Da værktøjet var en grundlæggende ting på et autoværksted, var det også forventet, at en nyansat kunne skaffe alt det, han havde brug for. 

Som du sikkert har bemærket, har køretøjerne ændret sig betydeligt i de sidste to årtier. Det gennemsnitlige nye køretøj har mere end 30 computere, der kommunikerer med hinanden. Disse funktioner har gjort kørslen meget mere sikker, praktisk og behagelig. De har også gjort det mere kompliceret og præcist at servicere dit køretøj på et autoværksted.  

Hos Foldby Autoteknik, er vores mål at give dig en stressfri oplevelse, når du vælger vores autoværksted. Vi mener, at du skal have den ekstra service og opmærksomhed, der skal til for at gøre din tilværelse som bilejer lidt nemmere. Derfor vil vi personligt gøre en seriøs indsats for at være din betroede, lokale partner og altid holde din bil kørende! Vi er dit lokale bilværksted i Midtjylland

Vi ønsker at vinde din tillid gennem kvalitetsservice og gennemsigtighed på vores autoværksted. Ring venligst til os eller book en tid online, og lad os vise dig, hvad der gør os anderledes!

Et autoværksted med sans for kvalitet  og sikkerhed

Din bil gør mere end at køre dig fra A til B. Den sørger for, at du er sikker på vejen. Den skaber en beskyttende skal omkring dig og dine kære under kørslen, og beskytter dem mod den omgivende trafik og eventuelle farer på vejen. Dit køretøj er en vigtig del af den måde, du rejser på, og når det bliver forsømt eller repareret forkert på et autoværksted, kan der opstå store problemer senerehen.

Det er vigtigt at vælge en mekaniker til din forebyggende vedligeholdelse. Hos Foldby Autoteknik forstår vi det ansvar, der påhviler os, hver gang en kunde afleverer sit køretøj på vores autoværksted. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at være godt og sikkert kørende på vejen. Vores automekaniker I Randers, Hadsten, Hinnerup, Hammel eller Voldum står klar til at tage i mod dig.

 

Book en tid et syn på vores autoværksted

Vil du have den allerbedste køreglæde, så kan du starte med et rutinemæssigt vedligeholdelsesinspektion af dit køretøj på et af vores autoværksteder. Foldby Autoteknik er her for at hjælpe dig med at overholde den vedligeholdelsesplan for dit køretøj, som producenten anbefaler. Vi har de vedligeholdelses tjenester og værktøjer på vores autoværksted, du har brug for, så dit køretøj kan holde sig godt og sikkert kørende.

Kontakt os i dag eller book en tid til et syn. Vi glæder os til at tage imod dig og din bil.

 

Åbningstider

Mandag: 07:30 -16:30
Tirsdag: 07:30 -16:30
Onsdag: 07:30 -16:30
Torsdag: 07:30 -16:30
Fredag:  07:30 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Hos Foldby Autoteknik Aps, møder du et moderne bilværksted med et veluddannet personale. Vi sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du kan komme hurtig ud at køre igen.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk

Følg os på facebook

© Copyright – Foldy-autoteknik.dk | Webdesign af I-Vækst