Reperation af biler

Vi har flere værksteder, som står klar med åbne arme, til at hjælpe dig med de reparationer der måtte være nødvendige, for at du hurtigst muligt kan blive kørende igen.

Vi er fyldt med kompetente mennesker med passion for biler, og med hænderne skruet korrekt på.

Vi reparerer alle type biler, og for alle skader. Hvad enten du oplever problemer med bremserne, motoren, aircondition, koblingen, tandremmen eller noget helt 5. Så er vi klar til at løse dit problem.

Vi har over 40 udlejningsbiler, det nyeste udstyr og vores mekanikere er løbende på efteruddannelse, så du skal ikke være nervøs, for at du ikke kan komme godt videre med hverdagen, bare fordi din bil er på værksted.

Vi udfører alle vores fejlsøgninger med det nyeste diagnosticeringsudstyr, samt med flere originale diagnosetestere.

Hvis skaden er sket, så giv os endelig et kald på tlf. nummer 8696 9000 og følg vejledningen til det værksted tættest på dig. Her vil vil gennem telefonen give dig den bedste rådgivning omkring, hvad der kan være galt, hvordan det kan blive fikset, samt en realistisk estimerede pris på omfanget af opgaven.

Book en tid

Vælg afdeling

Åbningstider

Mandag: 07:30 -16:30
Tirsdag: 07:30 -16:30
Onsdag: 07:30 -16:30
Torsdag: 07:30 -16:30
Fredag:  07:30 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Hos Foldby Autoteknik Aps, møder du et moderne bilværksted med et veluddannet personale. Vi sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du kan komme hurtig ud at køre igen.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk

Følg os på facebook

© Copyright – Foldy-autoteknik.dk | Webdesign af I-Vækst