Skadecenter

Nyt topprofessionelt Skadecenter i Hadsten med alt det nyeste udstyr såsom modstandssvejser, opretterbænk, svejsere til alle typer metal og aluminium. Vi har lavet aftaler med alle forsikringsselskaberne, og reparere skader hurtig, effektivt og med den bedste kvalitet.

Vi tilbyder gratis lånebil ved alle skader, og vi vasker og støvsuger altid bilen efter endt reparation.

Vi udreder alle karosseriskader på bilen, store som små.
Vi er stolte over, at kunne fortælle, at vi samarbejder med alle forsikringsselskaberne og stiller en gratis lånebil til rådighed, hvis du har en større skade på bilen, som bliver dækket af din forsikring.

Så hvad enten vi snakker en mindre bule i bilen, eller større skader på karosseriet efter ulykke, er vi klar til at tage skaden ind, og sikre, at du får fikset alt det nødvendige, som du også er berettiget til, via din forsikring.

Vi udreder også reparation af stenslag i vores skadecenter.
Hvad enten du har en glasskadeforsikring eller ej, er stenslag én af de ting, der er svære at undgå at støde på, som bilejer.

Det er vigtigt at reagere hurtigt, når du får et stenslag. De fleste stenslag, kan nemlig blive repareret hurtigt og nemt, men hvis der ikke bliver reageret på det kort tid efter skaden er sket, risikerer du at det lille hul eller revne, kan få store konsekvenser. Både for dine- og andres sikkerhed i trafikken, samt i sidste ende betyde en ny forrude. Hvilket altid, vil være mere omkostningsfuldt og tidskrævende, end at få stenslaget repareret hurtigst muligt efter, at skaden er sket.

Du kan indlevere din skadet bil i en af vores 5 afdelinger. Book tid i dag

Jesper Mikkelsen

Pladesmed

Book en tid

Vælg afdeling

Åbningstider

Mandag: 07:30 -16:30
Tirsdag: 07:30 -16:30
Onsdag: 07:30 -16:30
Torsdag: 07:30 -16:30
Fredag:  07:30 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Hos Foldby Autoteknik Aps, møder du et moderne bilværksted med et veluddannet personale. Vi sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du kan komme hurtig ud at køre igen.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk

Følg os på facebook

© Copyright – Foldy-autoteknik.dk | Webdesign af I-Vækst