Værksted i Hadsten

Autoværksted Hadsten

Nicholai i Hadsten:

Nicholai er medindehaver af Foldby Autoteknik i Hadsten, og fungere som daglig leder/værkfører. Han er bosiddende i Hadsten sammen med sin kone og barn. Han har altid haft stor interesse for mekanik, og har arbejdet i autobranchen siden han var 16 år gammel.

Nicholai er udlært automekaniker på et frit autoværksted hvor de var specialister i Volvo. Efter 9 gode og lærerige år skiftede han til Foldby Autoteknik, hvor han var med til at starte Hadsten afdelingen op.

Nicholai brænder for at yde den bedste service, og hjælpe vores kunder hurtigt ud at køre igen. Nicholai er løbende på efteruddannelse, og er bl.a. uddannet Autoteknikker.

Kontaktinfo

Skanderborgvej 2
8370 Hadsten
Email: hadsten@foldby-autoteknik.dk
Tlf.: 86 96 90 00
CVR.: 40122281

Vi udfører alle former for service til din bil. Tag kontakt til os hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker til netop dit behov

Medarbejdere

Hadsten afdeling

Autoværksted Hadsten

Nicholai Eberhard

Indehaver

Autoværksted Hadsten

Kasper Sørensen

Tekniker

Autoværksted Hadsten

Jonas Andersen

Tekniker

Henrik Kvist Pedersen

Tekniker

Kasper Nielsen

Tekniker

Frederik Blichfeldt

Lærling

Autoværksted Hadsten

Lasse Schøler

Lærling

Få et serviceeftersyn på vores autoværksted i Hadsten

Er det blevet tid til et serviceeftersyn igen? Hos Foldby Autoteknik i Hadsten har vi mange års erfaring med autoservice. Vi servicerer alle biler og bilmærker. Du kan trygt efterlade din bil på vores autoværksted i Hadsten. Vi gør en ære i at give dig den bedste oplevelse og service, når du vælger at køre din bil til vores autoværksted.

Læs mere

Når du får foretaget et serviceeftersyn på vores autoværksted i Hadsten, kan du altid være sikker på, at vi følger de forskrifter og anvisninger fra bilproducenten. Derudover benytter vi os altid af godkendte reservedele af højeste kvalitet. På denne måde kan vi sikre dig den samme høje kvalitet hver gang. Vidste du, at du også bevarer din bils fabriksgaranti, når du vælger vores autoværksted?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller høre mere om vores forskellige services. Ring på telefonen +45 61 10 11 45 eller benyt vores online booking.

 

 

Service udover det sædvanlige hos autoværksted i Hadsten

Nicolai er den daglige værkfører og medindehaver på autoværkstedet i Hadsten. Nicolai er fagudlært automekaniker, og har mere end 10 års erfaring i autobranchen. Du kan altid forvente den bedste service og oplevelse, når du vælger vores autoværksted i Hadsten.

Med fire forskellige autoværksteder i henholdsvis Hadsten, Hinnerup, Hammel og Voldum, kan du altid finde et lokale autoværksted nær dig. Når du vælger et af vores autoværksteder, kan du altid forvente at blive mødt af kompetente og uddannede automekanikere. Alle vores mekanikere kommer løbende på kurser, så de hurtigt og effektivt kan løse fejl på din bil, og holde sig opdateret med tidens trends og tendenser.

Hvor ofte skal din bil til service hos Foldby autoværksted i Hinnerup?

For at kunne holde din bil sikkert og godt kørende på vejene, så skal den serviceres med jævne mellemrum. Nå du får foretaget et serviceeftersyn på vores autoværksted i Hadsten, gennemgår vi en række elementer, som skal tjekkes. Derudover er vi også ekstra opmærksomme på særlige dele af din bil, som med intervaller skal udskiftes. Dette kan være alt fra olie- og motorfilter, tændrør til tandrem.

Vidste du, at der er en forskel på et standard serviceeftersyn, og et serviceeftersyn i henhold til bilproducenten forskrifter og anvisninger? Hos Foldby autoværksted i Hadsten kan du altid være sikker på, at vi servicerer din bil i henhold til bilproducenten forskrifter, anvisninger og efter bilens servicebog.

Foldby Autoteknik er dit lokale autoværksted i Hinnerup, Hadsten, Hammel og Voldum. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller høre mere om vores forskellige services. Ring på telefonen +45 61 10 11 45 eller benyt vores online booking.

Åbningstider

Mandag: 07:30 -16:30
Tirsdag: 07:30 -16:30
Onsdag: 07:30 -16:30
Torsdag: 07:30 -16:30
Fredag:  07:30 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Hos Foldby Autoteknik Aps, møder du et moderne bilværksted med et veluddannet personale. Vi sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du kan komme hurtig ud at køre igen.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk

Følg os på facebook

© Copyright – Foldy-autoteknik.dk | Webdesign af I-Vækst