Værksted i Foldby

Autoværksted Hinnerup

Morten i Foldby:

Morten er indehaver af Foldby Autoteknik i Foldby, og medindehaver i Hammel og Hadsten og Voldum. Morten bor i Haldum med sin kæreste og barn. Morten er opvokset i Søften.

Morten er udlært automekaniker på et frit værksted i 2007, og har efterfølgende uddannet Autoteknolog.

Morten har arbejdet som Teknisk Rådgiver ved Peugeot og som Teknikker ved BMW og MINI.

Morten startede Foldby Autoteknik i 2015, og brænder for at gøre livet som bilejer nemmere. Morten sætter en ære i at have de dygtigste medarbejdere som løbende efteruddannes så de hurtigt og præcist kan finde alle fejl på bilens systemer.

Kontaktinfo

Postvej 19 b, Foldby
8382 Hinnerup
Email: mail@foldby-autoteknik.dk
Tlf.: 86 96 90 00
CVR nr.: 36533056

Vi udfører alle former for service til din bil. Tag kontakt til os hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker til netop dit behov

Medarbejdere

Foldby afdeling

Autoværksted Hinnerup

Morten Anthonsen

Indehaver

Autoværksted Hinnerup

Jesper Brund

Værkfører/Tekniker

Autoværksted Hinnerup

Michael Braad

Lærling

Autoværksted Hinnerup

Christoffer Rønde

Lærling

Dit lokale autoværksted i Hinnerup

Hos Foldby autoværksted i Hinnerup kan du altid forvente en god service i høj kvalitet, og til konkurrencedygtige priser. Alle vores værksteder i henholdsvis Hadsten, Hammel og Voldum er topmoderne. På vores autoværksted i Hinnerup arbejder vi med alt det nyeste udstyr, også har vi også veluddannet personale, som du trygt kan overlade din bil til.

Læs mere

På vores autoværksted i Hinnerup udfører vi alt fra fejlsøgning på benzin og diesel biler service på helt nye biler til reparation af el- og hybrid biler. Du beholder naturligvis altid  bilens fabriksgaranti, når du vælger vores værksted i Hinnerup.

Alle vores værksteder er CAC-Certificeret og har derigennem værktøjskontrol og kvalitetskontrol, det sikrer, at du får den samme høje kvalitet hver gang!

Foldby Autoteknik er dit lokale autoværksted i Hinnerup. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller høre mere om vores forskellige services. Ring på telefonen +45 61 10 11 45 eller benyt vores online booking.

 

Om vores autoværksted i Hinnerup

Indehaveren af vores autoværksted i Hinnerup, er Morten. Morten er udover at være indehaver af autoværkstedet i Hinnerup også medindehaver af værkstederne i Hadsten, Hammel og Voldum.

Morten blev fagudlært som automekaniker tilbage i 2007, og er siden da også blevet uddannet autoteknolog. Dette gør Morten til én af vores dygtigste og mest effektive automekanikere på autoværkstedet i Hinnerup.

Når du efterlader din bil hos Morten, kan du altid være sikker på, at din bil er i trygge hænder. Morten, og hans team af dygtige medarbejdere, finder hurtigt og effektivt frem til alle fejl på bilens systemer.

 

Dit trofaste autoværksted i Hinnerup

Hvad end du har brug for hjælp til, kan du altid regne med dit trofaste autoværksted i Hinnerup. Vi har aldrig nogensinde oplevet, at der er et problem som vi ikke kan løse. Mange af vores tilfredse kunder oplever, at vores team hurtigt og effektivt finder frem til fejlen. Vi servicerer og reparerer alle biler og bilmærker. Så lad os være dit trofaste autoværksted i Hinnerup.

Vores autoværksted i Hinnerup er CAC-Certificeret. Dette betyder, at vi har været igennem et værktøjskontrol og kvalitetskontrol. Dette er for at sikrer dig den samme høje kvalitet af service hver gang.

Alle vores automekanikere er professionelle og uddannet i autoservice. Du kan derfor altid trygt efterlade din bil hos os. Hos Foldby Autoteknik i Hinnerup har vi mange års erfaring med reparation af biler, håndtering af el- og hybridbiler og meget mere.  Som professionelle og uddannede eksperter i autoservice og mekanisk arbejde på person- og varebiler, har vi stor erfaring og kompetence inden for b.la. reparation af bil, montering af bilvarmer og meget mere.

Foldby Autoteknik er dit lokale autoværksted i Hinnerup. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller høre mere om vores forskellige services. Ring på telefonen +45 61 10 11 45 eller benyt vores online booking.

Åbningstider

Mandag: 07:30 -16:30
Tirsdag: 07:30 -16:30
Onsdag: 07:30 -16:30
Torsdag: 07:30 -16:30
Fredag:  07:30 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Hos Foldby Autoteknik Aps, møder du et moderne bilværksted med et veluddannet personale. Vi sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du kan komme hurtig ud at køre igen.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk

Følg os på facebook

© Copyright – Foldy-autoteknik.dk | Webdesign af I-Vækst