Værksted i Voldum

Automekaniker Randers

Mads i Voldum:

Mads er medindehaver af Foldby Autoteknik i Voldum, og fungere som Daglig leder/Værkfører. Han er bosiddende i Hadsten med sin kone og barn. Mads bruger ufattelig mange timer på mekanik, da han i sin fri tid også er mekanikker på en bil i den største danske motorsportsserie TCR Danmark. Derudover underviser han også i Gokart og Roadrace hos Favrskov Ungdomsskole.

Han er udlært hos Automester i Hinnerup, hvor han efter 8 år skiftede til Foldby Autoteknik og har været med til at starte Voldum afdelingen op.

Mads brænder for at give en god oplevelse, skabe tillid og opbygge loyalitet blandt lokale og udefra kommende kunder.

Kontaktinfo

Dalsbrovej 1, Voldum
8370 Hadsten
Email: voldum@foldby-autoteknik.dk
Direkte tilf. nr.: 86 49 10 75
CVR: 42575429

Vi udfører alle former for service til din bil. Tag kontakt til os hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker til netop dit behov

Medarbejdere

Voldum afdeling

Automekaniker Randers

Mads Grundvad Behr

Indehaver

Automekaniker Randers

Anders Søe

Tekniker

Automekaniker Randers

Christian Rasmussen

Lærling

Din lokale automekaniker i Randers

Hos Foldby Autoteknik i Voldum sætter vi en stor ære i at yde den bedste service. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde fagligt korrekt, samt yde den bedst mulige service – til den bedst mulige pris. Vi udfører kun det aftalte arbejde. Vi tager hånd om din bil, hvad enten du skal have udført et dækskifte, aircondition service eller det tredje. 

Læs mere

Vi besidder både den dygtige mekaniker og dæk ekspert. Skal du bruge en Automekaniker i Randers, hører vi gerne fra dig. Vi er klar til at hjælpe dig videre. Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere? Så skal du være velkommen til at læse mere om os eller kontakte os direkte.

 

Vores automekaniker i Randers hjælper med at hold din bils støddæmpere og fjedre i god stand

Hos vores automekaniker i Randers anbefaler vi, at man får tjekket sine støddæmpere og fjedre relgelmæssigt. Støddæmpere og fjedre er en vigtig del af et køretøjs evne til at køre problemfrit og sikkert. Disse komponenter bliver dog slidt med tiden og kan blive beskadiget. Derfor bør vedligeholdelse af støddæmpere og fjederben være en del af din regelmæssige vedligeholdelsesrutine for køretøjet. Er du i tvivl om dine støddæmpere eller fjedre er slidte, så kom forbi vores automekaniker i Randers så tjekker vi dem for dig.

Få den bedste service hos vores automekaniker i Randers

Støddæmpere er de hydrauliske komponenter i et køretøj, som minimerer den bevægelse, der genereres af fjedre. De absorberer nogle af de stød, der forårsages af bump og ujævnheder i vejen. Ved at mindske virkningen af stenet terræn og ujævne veje, kan de hjælpe føreren med at bevare kontrollen over køretøjet. Støddæmpere sikrer en mere jævn og sikker køreoplevelse. Kom forbi vores automekaniker i Randers og få tjekket dine støddæmpere i dag.

 

Kontakt din automekaniker i Randers før dine støddæmpere bliver slidte

Når dine støddæmpere og affjedringsben er slidte eller beskadiget, så har det en stor påvirking på dit køretøj og køreglæden. Vores automekaniker i Randers anbefaler altid, at du får tjekket dine støddæmpere, når du får dit regelmæssige serviceeftersyn.  

Vidste du, at problemer med støddæmpere og fjedre kan lægge et ekstra pres på bilens dæk, som affjedringen burde kunne klare. Ujævnt slidbanemønster på dækkene er ofte et tegn på dårlige støddæmpere og/eller fjedre, og er helt sikkert et tegn på, at du bør få din automekaniker i Randers til at kigge efter. Kontakt din automekaniker i Randers i dag, og få tjekket dine dæk og støddæmpere.

 

Kontakt din automekaniker i Randers, hvis du oplever problemer med styringen

Støddæmpere og fjedre griber fat i vejen, mens du kører, og det bliver sværere, når de er slidte. Det bliver endnu vanskeligere, når du kører i kurver eller hjørner eller på ujævnt terræn. Hvis du har problemer med affjedringen, kan din bil begynde at svinge og blive mindre lydhør, når du drejer på rattet. Det kan også føles, som om den bliver trukket i den anden retning, når du forsøger at dreje.

Skal du bruge for mange krafter på at dreje dit ret, lægges der et unødvendigt pres på dine servostyringskomponenter, hvilket betyder, at de slides endnu hurtigere. Hvis du bemærker problemer med styringen, kan støddæmpere og fjedre være den skyldige, og du bør få din automekaniker i Randers til at kigge efter.

Du kan også besøge en af vores nærliggende autoværksteder i Hinnerup, Hammel og Hadsten

Åbningstider

Mandag: 07:30 -16:30
Tirsdag: 07:30 -16:30
Onsdag: 07:30 -16:30
Torsdag: 07:30 -16:30
Fredag:  07:30 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Hos Foldby Autoteknik Aps, møder du et moderne bilværksted med et veluddannet personale. Vi sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du kan komme hurtig ud at køre igen.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk

Følg os på facebook

© Copyright – Foldy-autoteknik.dk | Webdesign af I-Vækst