Z

Gratis vintertjek

Z

Gratis lygtekontrol

Z

Gratis batteritest

Z

Gratis vintertjek

Z

Gratis lygtekontrol

Z

Gratis batteritest

Service på biler

Hvorfor, er det egentlig vigtigt at give sin bil et serviceeftersyn?

Der er flere årsager til at det er vigtigt at få din bil til service. Først og fremmest, er et serviceeftersyn vigtigt for din drift af bilen, og dermed både din, såvel som dine med trafikanters sikkerhed. Men du skal også tage hensyn til forhold såsom fabriksgaranti fra din bilproducents side.

Hvis din bil er dækket af garanti fra fabrikantens side, er det vigtigt, at du sørger for at overholde de krav der er fra fabrikantens side, så hvis der skulle opstå problemer med bilen, som du ikke selv har været skyld i, at du kan få den dækning du er berettiget til.

Derudover, vil man ved et serviceeftersyn, nå at kunne opdage eventuelle fremtidige problemer med bilen, før de vokser sig store og kan ende med en større omkostning, samt tid uden din bil. Med andre ord, foretages service på bil, som et forebyggende arbejde, til at sikre mod fremtidige skader i god tid, så det kan udredes, inden skaden sker.

Vi servicerer alle bilmærker, og alle typer af biler. Nye som gamle, Benzin som Diesel, og nu også både hybrid- og elbiler.

Du kan nemt og bekvemt booke tid til dit næste serviceeftersyn på bilen, ved det værksted tættest på dig her.

Book en tid

Vælg afdeling

Åbningstider

Mandag: 07:30 -16:30
Tirsdag: 07:30 -16:30
Onsdag: 07:30 -16:30
Torsdag: 07:30 -16:30
Fredag:  07:30 – 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Hos Foldby Autoteknik Aps, møder du et moderne bilværksted med et veluddannet personale. Vi sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du kan komme hurtig ud at køre igen.

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler, www.bilklage.dk

Følg os på facebook

© Copyright – Foldy-autoteknik.dk | Webdesign af I-Vækst